SOSYAL MEDYADA PAYLAŞ

Alışveriş Kredisi

22 Temmuz - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında anlaşmalı mağazaların online veya fiziki mağazalarından yapacağın 2.500 TL ve üzeri alışverişini Juzdan’dan alışveriş kredisi ile ödeyerek 500 TL chip-para kazanabilirsin!

Kampanya detayları:

  • Kampanya 22 Temmuz - 31 Ağustos 2024 tarihlerinde geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında geçerli alışveriş kredisi Akbanklı olan Juzdan kullanıcıları tarafından kullanılabilir.
  • Kampanya kapsamında hak edilen chip-paralar en geç 15 Eylül 2024 tarihine kadar yüklenecektir.
  • Anlaşmalı markaların fiziksel mağazalarında yapılan harcamalarda kullanıcının kampanyadan faydalanabilmesi için kasiyere Juzdan uygulamasından kredi ile ödeme yapacağını belirtmesi ve sonra fiziki POS ekranında yaratılan QR’ı Juzdan uygulamasından okutması gerektiğini bildirmek isteriz. Fiziksel mağazadan yapılan işlemlerde, oluşturulacak karekod (QR), Juzdan uygulaması içindeki QR okuyucu aracılığıyla okutulup şifre ile uygulamaya giriş yapıldıktan sonra ürün kategorileri arasından satın alınacak ürünlerin kategorilerinin seçilmesi gerektiğini belirtiriz. Yürürlükte olan mevzuat uyarınca tüketici kredilerine ilişkin vade sınırlarına göre belirlenmiş vade seçenekleri arasından ürüne ait vade opsiyonunun seçilmesinin ardından krediye ilişkin dokümanlara ve işlemlere onay verilerek ödemenin başarıyla tamamlanması gerektiğini hatırlatırız.
  • İnternet sitesinden yapılan işlemlerde, anlaşmalı markaların web sitelerinde 2.500 TL ve üzeri değerde sepet oluşturulduktan sonra ödeme yöntemi olarak “Juzdan ile öde”nin seçilmesi, ardından oluşturulacak karekodun (QR) Juzdan uygulamasındaki QR okuyucu aracılığıyla okutulması, şifre ile uygulamaya giriş yapıldıktan sonra ödeme seçenekleri arasından “Kredi ile öde”nin seçilmesi ve yürürlükte olan mevzuat uyarınca tüketici kredilerine ilişkin vade sınırlarına göre belirlenmiş vade seçenekleri arasından ürüne ait vade opsiyonunun seçilmesinin ardından kredi işlemlerine onay verilerek ödemenin başarıyla tamamlanması gerektiğini hatırlatmak isteriz.
  • Mobil uygulamadan yapılan işlemlerde, anlaşmalı markaların mobil uygulamalarında 2.500 TL ve üzeri değerdeki sepet oluşturulduktan sonra, ödeme sayfasında “Juzdan ile öde” yöntemini seçerek Juzdan uygulamasına giriş yapılması, sonrasında Juzdan uygulamasında “Kredi ile öde”nin seçilmesi ve yürürlükte olan mevzuat uyarınca tüketici kredilerine ilişkin vade sınırlarına göre belirlenmiş vade seçenekleri arasından ürüne ait vade opsiyonunun seçilmesinin ardından kredi işlemlerine onay verilerek ödemenin başarıyla tamamlanması gerektiğini hatırlatırız
  • Alışveriş kredilerinin vadelerinin 12.000 TL ve altındaki cep telefonlarında 12 ay, 12.000 TL üzerindeki cep telefonlarında 3 ay, bilgisayar alımlarında 12 ay, tablet alımlarında ise 6 ay vade ile sınırlı olduğunu belirtmek isteriz.
  • Alışveriş kredilerinde maksimum vade limitinin; anapara bakiyesinin toplamı 50.000 TL ve altında ise 36 ay, 50.000 TL ve 100.000 TL arasında ise 24 ay, 100.000 TL üzerinde ise 12 ay olduğunu bildirmek isteriz. Bankanın ilgili mevzuat gereği vade sınırını değiştirebileceğini hatırlatırız.
  • Kampanya kapsamında kullanılan kredilerde sigorta ve tahsis ücreti alınmadığını belirtiriz.
  • Akbank’ın kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tuttuğunu hatırlatırız.
  • Kampanyanın 22 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri arasında anlaşmalı markaların online ya da fiziksel mağazasında Juzdan ile yapılacak kredi ile ödemelerde geçerli olduğunu bildirmek isteriz. Bu kampanya kapsamında kullanıcılara 2.500 – 150.000 TL sepet tutarları arasında, 500 TL chip-para fırsatı sunulduğunu belirtiriz.
  • Kampanya kapsamında chip-para kazanımının geçerli olduğu anlaşmalı fiziksel mağazalara www.axess.com.tr/axess/9213/bayi-listesi adresinden ulaşılabilir.
  • Kampanya süresince Juzdan ile ödeme anında kullanılabilecek olan alışveriş kredisinden yalnızca Akbanklı olan Juzdan kullanıcıları yararlanabilir.
  • Kampanya tarihleri arasında Akbanklı olmayan, Akbank Mobil’i indirerek “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyen ve uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayan katılımcılar kampanyadan yararlanabilir. Kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanması ve evraklarının bankamıza ulaşmasından sonra kampanyadan faydalanabilir.
  • Kampanya kapsamında Akbank kredisi ile ödeme yapabilmek ve Akbank kredisi ile ödeme yaparak chip-para fırsatından yararlanabilmek için sepet tutarının 2.500 TL ve üzeri olması gerektiğini hatırlatmak isteriz.
  • Kullanıcılar 2.500 – 150.000 TL arasında olan sepet tutarlarının mevzuata uygun olan diledikleri bir kısmını Akbank kredisi ile bir kısmını ise Akbank’ta bulunan vadesiz hesaplarındaki bakiyeyi kullanarak ödeyebilir.
  • Kampanya kapsamında kullanılan alışveriş kredilerinin geri ödeme sürecinde yaşanacak gecikmelerde, standart gecikme faizi uygulanacağını bildirmek isteriz.
  • Kampanya kullanıcı bazında olup bir kullanıcı ayda en fazla 500 TL chip-para kazanabilir.
  • İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-paraların geri alınacağını, chip-paraların kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacağını belirtiriz.
  • Sipariş iptal veya iadelerinde standart prosedürün geçerli olduğunu, iptal veya iade durumunda kredinin kapanmış sayılmayacağını hatırlatırız. Alışverişin yapıldığı tarihten kredi kapama tarihine kadar oluşan faizin sorumluluğunun krediyi kullanan kişiye ait olduğunu iletmek isteriz. Ayrıca krediden cayma hakkını kullanman durumunda ya da krediyi erken ödeme talebin olursa banka ile bireysel iletişime geçmen gerektiğini bildirmek isteriz. Cayma bildirimini bankamıza ilettiğin tarihten sonra 14 gün içinde kredi tutarının tamamını, söz konusu tutarı iade ettiğin tarihe kadar geçmiş olan günler için işleyecek akdi faizi ile birlikte ile bankamıza ödemen gerektiğini, aksi takdirde krediden caymamış sayılacağını hatırlatırız.
  • Kampanya kapsamındaki chip-para kazanımının aynı gün içinde, aynı iş yerinden tek seferde yapılacak olan ilk harcama için geçerli olduğunu bildirmek isteriz.
  • Tek seferde en fazla 150.000 TL’ye kadar kredi ile ödeme işlemi yapılabilir.
  • Kredi taksitlerinin ödenmesi dâhil olmak üzere, kredi ile ilgili tüm işlemlerin Akbank Mobil, Müşteri İletişim Merkezi veya Akbank şubelerinden yapıldığını iletmek isteriz.
  • Akbank’ın; faiz oranı, vade ve diğer kredi koşullarında değişiklik yapma, kredinin onaylanması ve kullandırılması hakkında son kararı verme, uygun görmediği kredi başvurularını reddetme, gerekli gördüğü durumda ek bilgi ve belge isteme ve kredi koşullarında değişiklik yapma hakkına sahip olduğunu hatırlatırız.
  • QR ile ödeme için Juzdan uygulamasının en güncel sürümünün indirilmesi gerektiğini belirtiriz.
  • Kampanyadan yararlanan kullanıcıların bu koşulları kabul etmiş sayılacağını bildirmek isteriz.

Ayın Kampanyaları

Hemen Başvur
Hemen Başvura Tıkla